Srry

Ingen bloggning i helgen. Jag bloggar självklart mer nästa vekca!
Är iaf grymt stolt över min prinsessa idag. :'D
Haha ehh

Hungergames

Är hemma från bion nu. Serriöst en av de bästa filmerna jag sett på länge!

Nej men den var hemsk ibland. Den hade sina scener då tårarna rann ner på kinderna.... Så sorglig var den. Men framför allt. BRA! Asså 5/5 ♥♥♥♥♥. Huvudpersonen bar typ en av de bästa oxå. Nej jag tror att när många har sett den kommer den blir så populär.
Innan vi gick till bion så gick vi och kolla lte på stan. Hittade en tunika och ett par svarta jeans som dom la undan åt mig :) Och jag har brist på jeans. Har ETT PAR O.o haha varför? Alla har gått sönder :( Men senast torsdag ska jag hämta dom.
Imorgon så ska jag till lagga och troligen rida på Alicia inför på söndag. Det är ju tävling då. Tror jag kan de program jag ska rida :)
Nu ska jag gå och dö. Haha nej men ska sova nu. PÖSS PÖSS

The Hungergames

Sitter här med Emma O. Ska snart ner på stan och först äta på donken och sen så ska vi gå på THE HUNGERGAMES! Idag hade vi NO prov och vikarie. Våran vikarie var våran förra lärare MARIA!
Vi hade också påskpyssel, men i mellanåt så fick vi typ gå ner och hjälpa ettorna. Ja det var typ min dag!

Ingen tid över



Spelas 24/7^^
Rubriken talar sanning. Det blev NO blogging igång p.g.a att hela min eftermiddag gick åt att plugga på engelska och NO.... :(
Det är nästan bara det jag gör på dagarna: Rider och pluggar. Sad but true. Så bloggen kmr i andra hand. Prio 1 är såklart hästen och skolan.
Nu till roligheter!
Idag drar jag och beeeztiz till city och kollar på hugergames :D Asså ska bli så kul! Är ju int så ofta med vänner, eftersom att det blir stallet ofta och så. Men mamma rider Duss puss idag. Men det blir nog bra!

Becca o jag på äventyr!

Haha heeelt crazy dag asså ....
Började dagen med skola, såklart. Sen gick Becca hem t min, vi åt macka och åkte till stallet. Där mockade vi  och ja ni vet du ;D
Det SPÖregnade så vi började med att rida i lalla mini ridhuset. Men underlaget var lite sådär och det var dammigt. Så vi tog en runda i sommarhagen. Var duktig ovh gjorde TVÅ hela teränghinder. Tungt kan man säga??
Haha bah föatt vi e så snygga ;)

Träningen idag

Var ju på träning igår. Allt känndes riktigt bra! Hon gick dessutom DIREKT in i trailern idag :'D Nu har Duss börjat få respekt för mig
Träningen gick iaf ganska bra. Körde en 80 cm bana och det flöt på bra :) Asså är så trött nu eftersom att jag har gjort detta på tisdag, asså samma dag. Så nu är jag väldigt trött. Men nu ska jag gå och lägga mig. Herrå!!
Haha hag kompisarna :DD

No blogging today

Och jag vet det. Vi ses imorgon ist!

Sweden nails

Målade Sverige naglar igår! :D
Idag har jag haft fullt upp!
Började med skola. På idrotten skulle vi köra innebandy, en kille tog sin armbåge RAKT på min näsa. Tårarna rann:(

Sen tog jag bussen till stallet och så :) Longerade idag. Upptäckte ett problem som hon har. Duss är rädd för longeringsspöt... Hon hoppade till/galopperade hit och dit få fort man tog upp det. Så ponnyakuten nästa? Nej men vi får försöka lösa det ensamma först. PRIO 1 liksom.
Annars skötte hon sig jätte bra. Sökte sig neråt och jobbade i låg form utan inspänningstyglar eller ngt :D Dötti flikka!
Var med johanna efter det. Fett nice att hon har flyttat, bor SÅHÄR nära varanndra nu ;I Vet int riktigt vad vi höll på med.... Flummade?
Jaja. Nu har jag tvättat håret och kollar på Maria Wern. Mitt hår håller på att torka och så (:

Hah heeelt morgontrött :(

NU PONNYAKUTEN!

Med goddis och onyttigheter :)

Mitt hjärta, mitt liv, min verklighet, min älskling, min stolthet <3

Nawwww
Älskar dig!
Haha vi bjuder på den!
Tävlingen gick bra! För att vara första iaf. Tappade lite kontrollen på 2an... Så stannade på den. BORDE drivit på mera, kännde det då och nu. Men som sagt. Första tävlingen såg jag BARA som en träning och absolut inte som en tävling.
Vi åkte till hööks efter tävlingen och köpte nödvändiga grejor :D
Gummiskor, Speeds, hööks

Ridstrumpor, CRW, hööks
Ridstrumpor(igen), HV polo, hööks

Sen hittade jag denna pälsglans :) Tobbe Larsson och jag har aldrig provat den. Så vi får se om den funkar :D Ekologisk oxå!
Tobbe Larsson, hööks

B-vitanin till min lilla sötnöt, vimital, hööks
Skimmel skampoo, hööks

Idomiiiiiiiiin ;* Haha nejdå ;) Hööks

Har iaf varit ute i solen för att köpa lite godis om jag ska tjocka i mig sen......

Tävlingsfix

Nu har jag kommit hem efter tävlingsfix i stallet.
Red ett makarbets pass på henne idag. Det var ett väldigt konstigt pass.
Tog fram två bommar och la uppvärmningen runt dom. SÅ fin i traven och så. Men igaloppen så dega hon ihop och bah: Nej, jag ska bara stå här :p Både jag och mamma trodde att hon var kissnödig eller hade träningsverk.. Så jag körde på bara trav. Av travning. Och det tkr jag är lite nervös att trava av ibland. Om dom söker sig ner så får man ett kvitto, ett tack, en belöning, ja vad man nu vill kalla det på att man har jobbat hästen rätt.
Hon sökte sig jätte fint och jag blev lättad :D
Ja, sen knoppadee jag för första gången och det blev riktigt lyckat! Hon VERKLIGEN lyste ren när jag satte på mystäcke och åkte hem.
S(he) be(lieved)

Bikini

Ja snart så börjar man ju hoppa i vattnet och då måste man ju ha en bikini.
Har jag det? Nae.... Eller jag har. Men det är FÖR liten. Var på stan för ett tag sen och hittade ganska fina på New yorker. Men köpte inget. Och snart är det ju simprov i skolan. Och jag måste ju ha ngt på mig ;D
Men sökte runt lite på nätet. Och jag hittade ganska fina grejer. Så nu har jag lite insperation iaf.
Men ja. Vi får se vad det blir!

Before I die

Som ni ser har jag mkt att göra innan jag dör ;) Men nu ska det göras!

Morning darlings!

Vaknade tidigt imorse. Tror jag håller på att bli förkylld ;/

Ska iaf till Lagga idag, som alla andra lördagar. Är ju på landet nu med mormor och morfar för mamma är i sthlm fre-lör. Så hon kmr vid 3 typ. Då åker vi till Dussan och fixar henne inför klubbtävling, LD som är på söndagen. Tänkte ju vara med i ekohus cup. Men fick henne typ dagen efter anmälningstiden gått ut. Så näääää.

Vet int om LDn är grund och omhoppning eller clear round. Men jag hoppas clear round. Tävlings människa som jag är så blir jag liiiite för taggad på omhoppningen ibland ;)
Vi kör med 5 saker du int visste om mig nuråå :D

* Jag har 3 syskon, men bara halv, eller adopterad ;)
* När jag var liten trodde jag att skärmen var datorn x)
* Nästan alla jag träffar tror att jag är 99:a. Men jag e fett kort juee?
* Förra sommaren var jag knappt 140. Nu e jag 150 :D
* Jag har gått på karate xd

Jag bara ÄLSKAR dessa bilder från Cypern 2011. Så coolt när jag står på händer i turkost vatten och kyrkan e bakom.

Helt slutkörd ;D

Gud vilken dag!
Började med skola. Sen SPRINGA till bussen och åka till stallet. Skulle ju först träna på Duss för Sofia och sen i lagga på Alicia för Sofia :) Men Dussan hade ett litet sår när jag tog in henne. Det blödde lite och det såg ganska nytt ut. Men hon verkade int lida så mkt av det så jag satte på sadel och träns och började rida.

Haha, det gick väl int bätter än förra gången, hon var lite ofukoserad och så :/ Men Spfia satte upp på henne igen och det är nyttigt att se henne från marken med Sofia. Så nu vet jag iaf lite hur jag ska göra!

Vi satte oss i bilen och åkte till Lagga. Där åt jag och så. Då vart jag int SÅ hungrig iaf ;) SÅKLART ska hon ha en stor fet kissfläck på rumpan och ja hon såg ju int så ren ut. Men jag spolade hovarna, och fixade så gott jag kunde :)
Träningen gick väl helt ok. Men påAlicia MÅSTE man verkligen hålla stödet. Det gör ju lite ont i händerna och ibland orkade jag bara int hålla. Det blev lite tungt ibland x) Men annars så gick det helt OK.

Har just duschat och känner mig iaf liiite som en människa ;D
HAHA! Kolla vad jag hitta i mitt arkiv XDDDDDDDD !0 år gammal Maya på en söt liten Mulle.
Kolla sitsen och allt :I

FÖRSTA!!! :O

Vila

Duss fick stå idag. Blev ingen uteritt, Emilia var sjuk och banan var sten hård p.g.a snön som kom idag ;(
Så jag fixade lite andra saker istället. Fotade även Dussan och hennes hagkompisar! Detvar ju så fint väder och kritvit snö, så man måste passa på. Träning imorgon oxå! Taggar så mke. Hon känns oxå taggad. Tog lite bommar igår och GUD vad hon stayla :D Haha. Ville kolla på johannas hus, men mamma tyckte int det :p
Tog livmoderhalscancer spruta. Gjorde så jäkla ont. Blev så trötta av den så jag typ somna på lektion ... O.o
AJJJJJ
Söta duss puss :*

Helt ok dag helt enkelt!

Träning på cikusen idag. Satte nummret, alla kinster, ordningen idag. Tajmade det sista fallet i slutet och effekten ska vi int tala om ;)
Kom hen en kortis och sen vidare till stallet. Men hon va int ok. SÅ oarbetsammig och dryg. Men vi hade väl en dålig dag? Ska iaf träna för Sofia på fredag och får hjälp. FÖRSTA HOPPTRÄNINGEN PÅ DUSSAN PÅ TISDAG! Har faktiskt inte hoppat på en HEL månad O.o e jag taggad på det? Oh ja!
Imorgon ska jag int göra ngt speciellt. Kanske baka?
oj haha, så taggad att jag int kan låta bli att hoppa själv :(

Beroende eller?

Mamma ligger hemma i sängen med 40 graders feber. Så då har man ju ingen sjuss och så. Då fattar man hur mke jag behöver min mamma.
Hon ska resa bort snart, haha kmr int kunna vara med på en träning. Varför? Har ingen sjuss.
Annars är mamma alltid en som fixar och donar, sjussar och lämnar :)

Festen igår var lite stel ibörjan. Sen träffade jag Stina och Isa. Två skönapersoner som är as snälla! Vi hade SÅ grymt kul :D Har Stinas nr, Isa ska smsa sitt snart. Men grymt vare iaf!
Måst vara med dig snart Johanna :p

Träning idag igen

Har varit två träningar på raken. Imorgon ska hon få skritta/trava ut i skogen och luffa lite ;D
Gick int så bra med Dussan idag. Hade stödet som sofia sa att jag skulle ha. Men det blev så hackigt bara :p jaja, jag tror att hon tkr att det räcker med träningar för denna vecka - jag håller med.
Tagga till tisdag! Då äre hoppträning på nordiclights, där min förra medryttarhäst står. ok, kallar stället för NL hedan efter ;)
Träffade Aina på lagga oxå. DET var int igår kan jag säga. Vi bestämmde lite saker som kmr att hände i farmtiden och så. Sen så träffar jag ju henne på tisdag, för hon ska oxå träna.
Något jag oroar min för är att duss har typ infektion i svansroten, så hon blöder där ;( asså hon har int kliat sig för all svans sitter kvar, och det kan int vara solbränna. Hallå det e 7 grader ;o Så jag vet verkligen int vad det är. Men det är insjort med jodopax.
En annan sak som är lite störande är att hon har en för stor lädergrimma. Så jag ska skaffa en mindre snart.
Men idag tog det bara 15 min för att gå in i transporten!! Tummen upp! Dock så tog det kke en halvtimme att lasta hemmåt...
Mamma tog lite bilder innan ridpasset, så ska ladda över dom snart.
Ska på fest hos en kompis ivkäll! Missar dock filmkväll med emma och lite folk från stallet. SYND! Men nu får jag gå på festen ist :)

första

tävlingen
ehhhh
hästen jag red
'
Haha gööliga Ollie
Lokala tävlingen
Nawww känns så lämgesen.
Dressyrtävlingen
Asså herregud, fråga int ;(

Träning för Sofia

Träning idag. Sofias träningar är alltid lärorika. Kke int alltid går bra. Men man lär sig, mke.
Men nu till något allvarligare.... ;(
Det tog hela 50 min att lasta. Förstår int hennes problem??? Ena sekunden så bara springer hon in. Andra så är det bara tvärnit ..
Asså vill int snacka om det. Men det var svårt att hålla tårarna tillbaka. Imorgon ska vi till samma ställe och träna igen. Undrar hur det kmr att gå ;(
Bild från förra ägaren. Ska rota fram föl-bilderna!

Ögon

Gröna
Blåa
Röda :s

HIHI

Bjuder på den! Och nääää jag ramla int av!
:p
Vi bjussar på den med!¨¨
Asså det blev helt konstigt för alla bilder är stora jag vet -.-
Alla bilder är från igår! Vi hade sjukt kul och Emma ramlade av. DÅ höll jag serriöst på att kissa på mig xd

Vakna med the voice

Nu har jag precis vaknat med feber. Från att int gåra så mke på dagarna, till att vara i stallet 24/7... Det tar på ens krafter. Så när jag int red Dussan och mamma tog hand om henne, så var jag ju i ett annat stall. DET funkar int. När jag int är på slavsta och rider, så måste jag vila. Eller typ chilla med kompisar ;)
Dussan har hittat sin rutin i det nya stallet. Hon vet exakt när hon får mat, hon vet exakt när jag ska hämta henne i hagen och hon vet exakt när vi ska rida :) Nu ska jag oxå hitta min rutin! Förra veckan la jag mig 11 en dag och 9 en annan dag... Ja, nu ska det bli ändring på det i alla fall.
Kollade nyss på vakna med the voice. Ganska tröök ;p
Har på mig mina lila stickade strumpor och min lila one peice. Ska ha det heeela dagen :D
Haha liite redigerad??? Nej men jag lekte lite med picniks redigeringssaker :p

Så himla trött

Idag red jag Mynta, som står i Emmas stall och jag tkr hon är lite som Alicia att rida, faktiskt! Så nu har jag hittat knapparna.
Duss puss fick min bror på ryggen och fick sig en mini mini skritt tur. Imorgon rider jag nog ut, eller kör ett HÅRT dressyrpass. Hon har liite för mke energi, satt den ska ju sjärlvklart int bort... en lite av den iaf ;)
Håller på att bli sjuk och att SOMNA ;D Så herråååååå

Top Model Sverige!

Hej!
Gör ett lite snabbt inlägg. Nu börjar ju top model, får int missa ;)
Red Dussan i 50 min på banan idag. Övade på skänkelvikning i skritt och enkla byten.
Gick helt OK. Hon släppte lite i slutet och sökte sig :D
Red med Jenny :) Sen fixade jag med henne och så. Kom mem för kke en timme sen??
Imorgon så är jag med Emma. Så mamma tar henne och fixxar och grejar!
:D

Fredagsträning!

På fredag ska jag träna för Sofia.
Det kmr att vara min första träning med Dussan, e lite nervös. Men det ska nog gå bra.
Sofia ska faktiskt hoppa upp och känna lite på henne. MEN!! Det är den ända som kmr att få rida henne
den senaste månaden.
BTW! Visste ni att jag skulle ha tävlat på en liten söt Pontus på söndag. Men det blev int av p.g.a att han int har mätintyg och att jag har köpt häst oh int har ngn tid ;/ Men Annelie, en tjej i stallet ska tävla storhäst i DM, asså tävlingen jag pratar om ridskole DM i hoppning ;) Hon är väl den ända vad jag vet som ska tävla av alla i lagga i DM. Jaja, satsar 110% på MIN egna Dussi. Så är det bara!
( bilderna är lånade från Duss förra ägare :) )
Måste säga att på sista bilden var hon ganska svart!
Men det är ju int så konstigt! Mamma har fått bilder på henne när hon var föl :)<3
SÅHÄR söt var hon :")
Detta är tidsinställt :D

Det blev lite konstigt med tidsinställa inlägget

För jag glömde att göra det tidsinställt xd
Tog en liten skrittis som Emma kallar det. Alltså att jag bara skrittade ut lite med henne. Red i sommarhagen och hon fick kolla lite i hagen hon snart kmr att gå i :)
Har int så mke att säga eftersom att jag int gjorde så mkt.
Lasttränade idag oxå! Idag gick hon in direkt, utan att tveka.
Försökte ladda upp en video, men det gick int ;( Nu-film!
Fina hästar, men ingen slår MIN<3

-tidsinställt inlägg!

Ok, nu så är jag antagligen i stallet. Så för att hålla uppdateringen uppe, så kör vi ett inlägg med bilder :D
Jag:
Haha tkr att vissa bilder är riktigt coola! Tackar alla mina fina vänner för dessa kort :D
Hästar:


För er som int är med på bilderna:
©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©

Fika på stan!

Klättrade med Dussan i enbacken idag istället :D Hon var duktig som vanligt, dock var det väldigt lerigt på galopp stigen. Satt jag hade en del att putsa efteråt ;p
Imorgon ska vi skritta ut i 30-40 min ♥ Ska bli riktigt härligt att skritta med musik i öronen och njuta :)
SCHEMA FÖR VECKA 11(?)
Måndag: Skritta ut
Tisdag: Jobba på åkern
Onsdag: -vila-
Torsdag: Skritta/trava ute
Fredag: Träning för Sofia
Lördag: Träning för Mia
Söndag: ??
Vet att det blir lite konstigt i slutet av veckan, men fick int riktigt till det där... ;(
Och vet ni vad? Jag ska träna mke frihets dressyr med henne! Hon går ju in i transporten... med lite godis.
Nu till ämnet!
Efter stallet var jag på stan och tog en fika med Johanna och Emma :D Jag åt en chockladmuffin tsm med varm chocklad!
Vi gick hem till Emma efter fikat och kollade på tv :p
BRA avslut på en vecka tkr jag!
Hann till och med att plugga på allt som skulle pluggas till. Haha stolt att jag klarar av så mke på en liten dag :D
Lillebror är masjuk och mamma jobbar hemma = Sjuss till stallet. Asså mamma typ vill sjussa mig, vilket jag inte har något emot direkt ;)
(bilden är tagen från Emmas blogg, på hennes fika :) )
See YA

Stall fix!

Hoppar över cirkusen idag. Det är parkour haha jag får så mke blåsor av det så that's why!
Istället ska jag till stallet, flyttar alla mina ridkläder, skor, gummistövlar osv till ett skåp i stallet idag. Satt jag slipper gå hem och byta om hemma :) Körde btw på en ljusblå/marinblå outfit igår. Jag hade marinblått på mig, Dussan hade ljusblått i kanten på schabraket och marinblått på resten. Har verkligen längtat efter att göra outfits åt min lilla prinsessa :D
Har gjort en namnskylt åt henne på picnik. Blev ju int jätte bra, men det får duga! Och btw, när det stog att min kompis ponny och Dussan var syskon, det stämmer int! Dussan är faktiskt halvfaster till honom. För Dussans pappa är hans morfar, men dom har int samma mamma ;(
Nu ska jag nog cyckla till stallet, snart iaf..
Ny proffe @ facebook!
Ny omslagsbild @ fb ;D
Som sagt, mobil kvalité. Tar med kameran idag :D Asså system ;d

Jag har fått en häst-låter det konstigt? Det skulle jag oxå tycka !

Ja, bloggen har legat nere, men har haft fullt upp med "Dussan" som hon kallas. Duchess, eller hon uttalas Datchess. Hon är 11 år, sto, tävlad upp till LB avd B.
Ok, ok jag backar bandet lite nu...
Vi kom till besiktningen. Kmr int med några detaljer, för vi var där i 4 timmar så det kmr nog ta ett tag att läsa om det då.
Kan iaf säga att dom GÅNG på GÅNG sa: Du är lyckligt lottad Maya, DU har verkligen en riktigt bra ponny. Säger int detta bara för att hon är min. Men hon är verkligen riktigt fin...
Men hon ville int riktigt gå in i våra transport. Asså det är ju bara att hon får vänja sig liksom ;) När vi kom dit ville alla titta och klappa. Dussipussi älskar ju att stå i centrum, så det hade hon nog inget emot.
Idag när vi skulle fodra så hade hon legat ner i boxen, skönt! Då vet vi att hon trivs :)
Åkte till lagga och red Tuffe emellan. Gick helt ok, men nästa vecka ska Dussan ridas på den lektionen.
Jag red ut med Lisa och Emilia. Asså jag hade tänkt att skritta pch trava lite, men hon var så duktig, satt vi tog en liten galopp. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, tror att det blir att jobba henne på åkern!
Bilder på henne kommer upp imorgon, ska ta med kameran till stallet då! Smart som jag är hade jag bara mobilen som smartaste kamera @ the moment idag..
BTW! Fick reda på att min kompis ponny och dussan är halvsyskon, how cool?!
Darre och jag :D
Loreen du äger, tack för att du tog hem skiten :D

Cirkus

Det hela började med att vi hade flyttat till Sverige, jag och mamma. Efter 2 år i Afrika.
Jag ville hitta en hobby, eller ett intresse att hålla på med förutom hästar och ridning. Jag sa bara
ngt random.
-Cirkus mamma, cirkus vill jag börja på!
Mamma hittade en grupp som hette uppsalaungdomscirkus. Jag bah: Why not give it at try?
Vi åkte till en gympasal och kollade på knattegruppen. Kmr ihåg att jag inte vågade släppa mammas
hand.
Gången efter så började jag vara med på träningarna, och jag gillade det... mke.
Då var jag 7 år. Det rullade på. Och blev bätter och bättre. Bytte till bätter och bättre
grupper.
När jag var i den näst svåraste gruppen sa min tränare.
-Maya, jag tkr du ska börja i turnégruppen. Dom som turnérar på sommrarna.
Tog ett litet glädjeskutt och sa tackade ja till förfrågningen. Det var 2 år sen. Nu har jag varit med
på 2 turnéer. Det är alltid ett tema på vsrje tuné. Förr förra året var det tivoli. Förra året var det
It's in your natur. I år blir det ***** ******. Haha det får ni se!
Förra året hade jag tyg och det var ett solo nummer.
Året innan det hade jag par trapets med en tjej som har slutat nu.
haha GUD vad klumpigt det såg ut då. var kke 7- 9 år eller ngt...
2010, stog nästan alltid högst upp i en pyramid ;) Det var meningen att jag skulle
vara lite ihopkrupen  ;p
2010, jag och Julia i trapetsen. Jag fick göra det tyngsta jobbet, varför?
Jga vägde 1 kg mer och jag var 1 cm längre än henne xd
2011, i typget♥
Om ni undrar varför jag var pyamas å är det för att jag grömmer.
Så då var inlägget slut ;)

The big day...

Idag smäller det. Blandade känslor kmr att komma upp.
BESIKTNING

Åh vad härligt med häst, faktiskt. Har man inget att göra så cyklar man till stallet och står och myser. Kan ta en barbacka tur i shorts. Det kan jag int på Shem. Han stergrar då.. ;(
Man mår alltid bra i stallet. Många pratar om att man ska ha ett "må bra ställe", mitt är stallet. Och tyget såklart.
I tyget kan man släppa alla tankar och bara njuta!
Kmr upp ett tidsinställt inlägg om... ja det får ni se!
Ser int ut som mig på bilden O.o eller??
Bilder från igår.
Euphoria- Loreen ♥

Sneak peak från idag :D

Haha, var med Johanna idag. Vet int riktigt vad vi gjorde... Skrattade?! Man har alltid kul
med Johanna. Eller min pingvin rökare!
Var bara med henne i några timmar... OMG :O Kom på att jag har läxa tills imorgon, och den
är int ens rörd av lilla mig... :s
Oppsi. Måste göra det nu. Berättar mer om dagen innom kort vettja ;D

A B C D storhäst

Jag tänkte visa vilken häst som jag skulle vilja rida, som jag alltså inte har ridit. Från A-ponny till storhäst
A-ponny

Sir Maximilian! Spex ponny :D
B-ponny

STELLA SÅKLART! Verkar lite som Shem, min medryttarhäst.
Typ en ridbar dröm...
C-ponny

Phillen som han kallas är en topp fälttävlanshäst. DRÖM om han kunde bli min. Men han e int till salu ;)
D-ponny
Oh herre(dör lite...). SÅ snygg Winnitoo är. Linn Olsson har gjort ett överbra jobb.

Storhäst

Hoppas att ni gillade inlägget :D
OMG! Totilas slår alla innom dressyr säger jag bara

Torsdag

Idag så skulle jag vart med Sara. Men mitt busskort hade slut på bussresor xd
Men vi ska vara nästa vecka ist.
Imorgon är det en stor dag. Men det kan bli en hemsk dag, och en underbar dag. Ni vet
vad jag snackar om va? Besiktning. Åh vad underbart att ha en häst :)
Om hon int går igenom så ska jag hoppträna Pontus kl 19.30. Men hinner int det ifall hon går igenom...
På lördag ska jag och mina cheyys gå på bio ;* Älskar er, ni vet lika ni är :D
Ska rida på lagga oxå. Dock int på hästen, om den går igenom. Vill inte att den ska bli förvirrad av
massor av nya miljöer. Hästen går först!
Söndag, hmmmm ja juste. Då ska jag vara med Emma. Vi ska ner till stan och fika och lite sånna saker.
Senare ikväll kmr det ett tidsinställt inlägg :)
Haha :D

Bildbomb..

Prisutdelning på fin cheyy
Jag och Becca fotade för ngn månad sen??
Hårrosett jag gjorde ngn gång när jag var sjuk tror jag.
I'm baking a cake!

Besiktning!

På fredag smäller det!
Då besiktar jag en häst som jag kanske ska köpa.
Ni vet ju inte så mke om den hästen, men kan berätta om provridningarna :D
Första provridningen var väl för några veckor sen? Johanna, my lovely friend följde med.
Då så sadlade jag, tränsade osv själv för att verkligen få reda på hur hon var vid hantering.
Sen så hoppade jag upp och skrittade ut en sväng för att ridhuset var upptaget.
När ridhuset blev ledigt så började jag att värma upp. Hon var väldigt kännslig och pigg. PRECIS
min typ ;o Vi började hoppa några språng och jag kännde bah: HON KAN!!
Nej men det känndes SÅ rätt. Självklart har kmr vi ha saker att jobba med, spec i dressyren.
Men det ska vara så, right? Motgång och framgång går hand i hand? Så tkr jag ivf!
Vi provred henne en gång till, det var för ngn vecka sen bara. Då red jag ut och skritta, trava och galoppera lite.
Mamma och lillebror red lite oxå. Red ut just för att känna hur hon var då. Coollugn. Lite väl uppmärksam, men lugn.
Jobbade henne i skritt på en liten gårdsplan, då gick hon u n d e r b a r t !
Ja, och det var då som vi bestämmde os för att besikta henne den 9 mars. Så jag är ledig den dagen, för jag ska göra lite ärenden innan besiktningen. Sovmorgon är ju inte dåligt ;D
Haha SÅ sköön :D

Te löser allt!

Har såklart min nya silkesskjorta!
Idag ska min eftermiddag gå till att plugga tilll SO-prov ;/
Men med några mackor och te så ska det nog gå. Te ligger verkligen varmt om mitt hjärta ;D
Jag gillar mest te med bär i :D Så jag dircker Lipton forrest fruit.

Nej men helt ärligt! Gått bra på provet, te, haft en dålig dag, te, ont i halsen, te. Ja det löser mke.
Nu ska jag ta en liten paus från pluggandet och kolla på top model ;D
Ses darlings :D

Shoppat idag :D

Idag har det varit prov i skolan -.- Får se hur det gick. Hoppas på det bästa ;)
Efter skolan gick jag och Becca på stan :D
Jag köpte sportleggings från Gina och en silkes skjorte(stavning?) från Kappahl. Är supernäjd med båda löpen :)
Becca köpte skosnören och något mer, kmr int ihåg xd
Vi åt på donken oxå. Glassen gjorde satt jag fick lite ont i magen bara... Är ju liiite laktos ;D Men sugen som jag var så brydde jag mig int.
TAGGA INFÖR BESIKTNING PÅ NY HÄST DEN 9 MARS W00P
Asså har ju nattlinne under. Men igentligen ska man ju ha svart linne under ;I
Vad tycks om nya headern?? ;)

Första inlägget... ;o

Hej jag heter Maya och kmr att driva denna nya blogg :DD
Maya:
Kortfattar mig ;D
Namn: Maya
Född: 00
Intresse: Mode, hästar, cirkus, foto
Mode tkr jag om. Eller jag gillar kläder, men det kmr nog int bli så mke mode i bloggen ;)
Hästar då? Det är nog största intresset! Tävlar i både hoppning och dressyr. Vill börja tävla fälttävlan!
Letar häst :)
Jag tuérar med en cirkusgrupp på somrarna! Jag klättrar i tyg!
Sen har vi foto. Är inte bra på att fota, men det ligger mig varmt om hjärtat <3
Familj:
Min familj består av min mamma och min adopterade bror. Pappa bor i Afrika och han kmr jag int prata så mke om.
Det är bara att kommentera om ni undrar ngt!
Haha mupp bild på mig i tyget xd
Oredigerat foto som jag atgit. Orkar inte bry mig om att den är ful haha ;)
Jag ^-^
Jag och en ridskolehäst på en tävling :)
Ska fixxa lite med bloggen, den ör lite smått kaos.
RSS 2.0